[ Hemels contact ]

Dichterbijblij

HEMELS CONTACT !!!

Je Liefde,
voor overleden dierbaren,
daar hevig naar snakt !!

Natuurlijk !!!
In het rouw-
knagend
uurlijk !!!

Het leven,
wil ieder altijd,
het allerbeste
geven !!!

Het doorgaan !!!
Is de essentie
van het ruilend
en onverwoestbaar
bestaan !!!

Het meeste leven
kunnen wij meestal
niet zien of voelen !!!
Dat is zeker geen bewijs
van afwezig, of absoluut dood,
in bedoelen !!!

Je geest kan alleen
met een levend lichaam leven !!!
Onmiddellijk voor een ander geruild
om het niet even !!!

Alles gaat door !!!
Rust zacht,
ten eeuwige,
komt daarin
niet voor !!!

Vernieuwen en opladen !!
Anders kan je niet verder,
om in jouw toekomstig recht
van wonder te baden !!!

Beloofd en bestemd,
voor een ieder, ongeremd !!!

Boodschap blij,
later machtig
en vrij !!!

Gedichten navigatie

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht 

Geplaatst op: 25-03-2024

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Dichterbijblij (Actief sinds: 03-12-2019)

Informatie bij het gedicht

Zie boeken van helderziend medium mevr. Mulder-Schalenkamp. Zij kon het waarnemen, zoals ook vele anderen ! Uw dichter krijgt de inspiratie vanuit die andere wereld van zijn 2lingziel,door onuitputtelijke bron ! De versjes zijn doorgaans in 1 tot enkele minuten klaar! Het dagrecord staat 0p 200 gedichten ! Uw dichter behoort tot de productiefsten.

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘[ Hemels contact ]’ van Dichterbijblij zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.